AFPT convention 11.-13. september – dette må du ikke gå glipp av!

For andre året på rad arrangeres AFPT convention. Dette er en gylden mulighet til å lære fra noen av de dyktigste i verden innen bransjen!

afpt-conv

Om du er over gjennomsnittet interessert i å holde deg oppdatert på den nyeste vitenskapen bak trening og ernæring så er AFPT convention noe du ikke vil gå glipp av.

I treningsbransjen etterspørres det hele tiden kompetanse og kunnskap. Side opp og side ned fylles med utsagn om hvor viktig det er å hele tiden lære mer for å kunne tilfredsstille markedets krav til kunnskap. Akademiet For Personlig Trening har helt siden oppstarten hatt som målsetning å være ledende i bransjen når det gjelder oppdateringer, nyutvikling og nye erfaringer.

For andre året på rad arrangeres derfor AFPT Convention som i år utvider foreleserstaben og forenkler tilgjengeligheten for deg som ønsker å lære mer og bli den beste du kan være.

Helgen 11.-13. september arrangeres årets AFPT Convention på Quality Hotell Gardermoen.

AFPT har æren av å presentere mange av verdens mest etterspurte og ledende autoriteter på sine felt for å dele sin kunnskap. Arrangementet er lagt til Gardermoen for å forenkle reise for alle som ønsker å ta del i dette, det er forventet deltagere fra både inn og utland.

Listen over forelesere er lang og inkluderer både nasjonale og internasjonale autoriteter for å gi deg et bredt utvalg av temaer å ta del i, samt et pakket program med blant annet opptreden fra Team Physix.

Dette er de utvalgte foreleserne

Eric Helms
Nick Tumminello
Alan Aragon

Brad Schoenfeld
Bret Contreras

Jacob Wilson
Stephanie Wilson

Børge Fagerli
Menno Henselmans
Einar Svindland
Jon Yuen

Ian Houghton
Seth Ronland

Lasse Tufte

Du kan velge mellom 3 ulike ”pakker”

  1. Convention Package – som inkluderer tilgang til alle forelesninger, samt lunsj lørdag og søndag og frukt og kaffe alle dager.
  2. Convention Total Package Single – som inkluderer alt ovenstående + overnatting i enkeltrom fra fredag til søndag og frokost og middag fredag og lørdag
  3. Convention Package Double – som 2, men overnatting i dobbeltrom.

Påmeldingsfristen for arrangementet er 3. august.

Meld deg på HER

Les mer om Convention HER

DETTE VIL DU DEFINITIVT IKKE GÅ GLIPP AV!

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.