Bo André Bergan (24) satte en sterk Norgesrekord med 845,5 kilo totalt

Se video av rekordløftet i mark, og Bo André sine rå bilder fra stevnet.

Bo André Bergan løftet lørdag på Regionsmesterskap Øst i Askim og gjorde det knallsterkt i klassen 93 åpen. Etter en lang periode med skader tok han like greit å klinte til med en ny Norgesrekord i både total og i markløft.

Knebøy: 325 kg
Benkpress: 195 kg
Markløft: 325,5 kg
Totalt: 845,5 kg

Fitnessbloggen: Gratulerer med Norgesrekorden igjen! Kan du fortelle med egne ord hvordan du opplevde stevnet?

Bo André: Takker så mye, sånn i utgangspunktet så er jeg jo midt i en mengdetreningsfase, så ingen formtopp for øyeblikket, men jeg løftet omtrent det som var satt opp i «stevneplanen» fra treneren min. Jeg kutter jo litt vekt for å klare vektklassen (93 kg , så både knebøyen og benkpressen ble litt tyngre å gjennomføre enn planlagt siden draktene mine var alt for løse etter jeg hadde sluppet mer væske enn det jeg trodde. Markløften gikk veldig bra, og jeg tror nok jeg hadde noen skarve kg til inne.

Fitnessbloggen: Du har jo mildt sagt hatt det problematisk med skader det siste året. Hvordan ser det ut fremover?

Bo: Jepp, jeg har slitt mye det siste året med prolaps, skeivstilling i halebenet, og kneskade. Så å endelig føle meg relativt skadefri samt å ha en sammenhengende treningsfase på 3 måneder er en seier i seg selv for meg. Jeg er ikke i noe superform for øyeblikket siden det er mye mengde som fortæres for tiden, og ikke så store vekter. Men, dette er for at formen skal bli best mulig når det virkelig gjelder på NM i Mai, som avholdes på Storefjell. Der håper jeg å kunne prestere en del bedre. Utover det er det ingen videre planer lagt for i år, men om jeg får muligheten til å løfte litt utenlands igjen etterhvert hadde selvfølgelig det vært utrolig artig!

Bo sine egne bilder fra stevnet

1614571_287968898017995_178096741_o

20140208-IMG_7462

20140208-IMG_7656

20140208-IMG_7713

Foto: Bo André Bergan

Ønsker du å se mer fra Bo André Bergan så har han imponerende loggbok i forumet, hvor det blant annet er en drøss med sterke bilder, og mer om hvordan formen utvikler seg. Vi ønsker lykke til videre!

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.