Bob slanket seg i et helt år uten å si noe til familien

Bob overrasket familien med kanskje tidenes beste nyttårsforsett?

bob

– Alt handlet om å telle kalorier. Jeg levde på 1350 kalorier om dagen og spiste tunfisksalat, kylling, frosne grønnsaker, bønner, ris, spinat og egg. Etter at jeg hadde gått ned de 50 første kiloene begynte jeg å gå fram og tilbake til jobb, skriver Bob Jones.

For ca ett år siden nå, på Nyttårsaften 2013 bestemte Bob seg for at han i løpet av året skulle slanke seg. Dette var hans nyttårsforsett for 2013. Mens de fleste av oss velger å fortelle venner og familie om våre nyttårsforsett, så valgte Bob å holde dette hemmelig ovenfor familien sin i den tro at det skulle gi ekstra motivasjon for å gjennomføre prosjektet.

I forbindelse med at han skulle begynne på ny skole måtte han flytte 800 km hjemmefra, og da la han fullstendig om på kostholdet sitt. I 2013 spiste han ca 1350 kcal om dagen, og etter hvert som Bob gikk ned så økte han også aktivitetsnivået sitt. Og begynte å gå frem og tilbake til jobb.

Sjekk videoen under for reaksjonen til familien hans da han kom hjem til jul.

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.