Bodyfitnessjentene imponerte i Stavanger Open

Med bare 2 uker igjen til Norgesmesterskapet, deltok de 4 gjenværende bodyfitnessjentene i dag i sin aller første konkurranse, Stavanger Open. Og jentene? De gjorde en utrolig god innsats.

I dag var det generalprøve for de fire gjenværende bodyfitnessjentene; Nora, Anneli, Vilde og Christine. Etter måneder på diett var det endelig tid for deres første konkurranse, Stavanger Open. En konkurranse som vil kunne gi de verdifull kunnskap og erfaring frem mot den store ildprøven – Norgesmesterskapet om 2 uker.

Nora

Mange var spente på hva Nora kunne utrette i sin aller første bodyfitness-konkurranse. Den relativt spedbygde jenta har jobbet utrolig hardt på trening og har åpenbart fått mye igjen for de timene hun har lagt ned. Med en imponerende 3.plass i klassen -163cm, er det ikke annet å gjøre enn å glede seg til fortsettelsen.

Vilde

Vilde stilte også i den lave klassen: bodyfitness -163cm. Der kapret hun en fjerdeplass, og dro samtidig med seg masse nyttig erfaring. Etter en prat med dommerne fikk hun også vite hva hun burde jobbe mer med, frem mot NM om 2 uker.

På sin facebook-profil skriver Vilde følgende:

…Ble trekt for feil i t-walken og havnet på 4 plass. Men er storfornøyd med formen og stevnet og gleder meg til NM! Tusen takk for alle fine meldinger!:-)

En sliten Vilde prøver å slappe av... :)

Anneli

Anneli Jacobsen stilte i bodyfitness +163cm. Dessverre var ikke dette helt dagen for Anneli som ikke kom til finalen. Vi har enda ikke motatt noen bilder av Anneli. Jeg vil derfor oppdatere med mer informasjon om henne på et senere tidspunkt.

Christine

Christine stilte også i den høye klassen +163cm. Christine var som de tre andre, veldig spente på hvordan det ville gå. Og resultatet? Christine fikk en imponerende fjerdeplass. I skarp konkurranse med flere andre dyktige jenter, er det bare å gratulere!

Iform har intervjuet et par av jentene på rommet

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.