Hemmelig fordel med styrketrening

Kan du gjette hva det er?

worldismine

Styrketrening er bra for deg. Det er et fullstendig udiskutabelt og åpenbart faktum.

Trener du styrke, fungerer du bedre i hverdagen. Du forebygger skader og andre plager ved å styrke skjelett, ledd og sener i hele kroppen, samtidig som du får bedre bevegelighet.

Forbrenningen din øker, du får større og sterkere muskler, og du reduserer risikoen for å få hjerte- og karsykdommer. Du bygger også en estetisk fysikk som er flott å se på – og ikke la noen fortelle deg at det er noe galt i å mene at det er viktig.

Alt dette er jo selvfølgelig aldeles strålende. Men det er ikke disse fordelene jeg tenker på. Tro meg, alle disse flotte tingene blekner faktisk sammenlignet med den virkelige fordelen med styrketrening. De av dere som elsker å trene styrke like høyt som det jeg gjør, har helt sikkert forstått hva jeg snakker om allerede.

Styrketrening gir deg god selvtillit, styrket selvfølelse og en ubeskrivelig fornemmelse av mestring.

Hvis du klarer å bli virkelig frelst av styrketrening, er det få ting som er så vanvittig tilfredsstillende som det å dra på gymmen og løfte en tyngre ting enn du løftet forrige gang. At noe så enkelt og primitivt kan skape så mye glede er helt unikt og ganske fantastisk.

Når du har hatt en skikkelig god styrkeøkt, er du på toppen av verden. Du er best. Du er fullstendig uslåelig. Ingen over, ingen ved siden. Alle sorger og bekymringer forsvinner som dugg i solen. Du er sterk, og det er det eneste som betyr noe der og da. En slik form for indre harmoni er virkelig sjelden vare.

Hele tankesettet ditt vil påvirkes av dette, og den tilfredsstillelsen og mestringen du føler på trening vil sette sitt preg på alle elementer i hverdagen din. Du vil rett og slett fungere bedre mentalt, og du vil merke at du ser mer positivt og optimistisk på alt.

I det mange opplever som en stadig mer stressende hverdag, hvor det stilles høye krav til hver og en av oss, er dette gull verdt. Når du vet med deg selv at kroppen danser etter din pipe, vil du evne å slappe mye mer av og ta ting som de kommer. Hakuna matata, rett og slett.

Ja, du kan stryke på eksamen. Du kan miste kjæresten din. Du kan miste jobben din. Du kan miste huset ditt.

Men du kan uansett ta deg en tur på gymmen og løfte j***** tunge ting. Det kan ingen ta fra deg. Aldri.

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.