Fit til feit til fit igjen

Drew Manning ønsker å inspirere overvektige til å slanke seg. For å bevise at det er mulig har han lagt på seg 35 kg, og skal nå slanke seg selv.

fatfit

Den personlige treneren Drew Manning har i løpet av de siste 6 månedene hatt som prosjekt å gå fra veltrent til overvektig. Det neste halvåret kan vi følge den fysiske og emosjonelle kampen tilbake fra feit til fit, med tips til de som har samme mål.

VG rapporterte tirsdag om den supertrente PTen som har blitt totalforandret i «fett-prosjekt». Fra å være en langt over gjennomsnittlig trent mann på 87 kg har han på et halvår gått opp 35 kg til hele 122 kg, for å sette seg inn i situasjonen til overvektige.

De neste 6 månedene vil han på fit2fat2fit.com logge hvordan han spiser og trener, med handlelister og måltidsplaner til inspirasjon for andre som vi gå fra overvektig til godt trent.

Målet er å inspirere andre

Drew skriver selv:

My goal is to inspire people to get fit, teach them how to do it and give them hope that it IS possible to get fit and stay fit. I want to share my comprehensive fitness knowledge with my followers so that they can know how to lose weight successfully, even though for many it’s going to be a struggle. People that are overweight have to overcome both physical and emotional barriers when it comes to losing weight. I hope to have a better understanding of this through my experience over the next year.

Drew Manning er med andre ord en trener som vet hva som trengs for å selv komme i form, og har hjulpet andre å komme gjennom både det fysiske og emosjonelle for å nå samme mål.

Hvilke tanker har dere om prosjektet? 18 Svar

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.