Fitnessbloggen gratulerer Lillan Haaland med Bronse!

Med 430 kilo totalt og en personlig forbedring på hele 30 kilo løftet Lillian Haaland seg til bronse i -63 kilosklassen onsdag formiddag.

jr

Lillan Haaland løftet seg til bronse i Junior-EM i styrkeløft som pågår i Tsjekkia 9-13 April og Fitnessbloggen gratulerer den talentfulle førsteårs junioren fra Gandal AK.

Lillan tok bronse sammenlagt med totalsummen 430 kg. Dette var en personlig forbedring på hele 30 kg og sørget for at Lillan kvalifiserte seg til Junior-VM som går av stabelen 27. August i Kileen, USA.

Lillan løftet henholdsvis 160 kg i knebøy, 107,5 kg i benkpress og 162,5 kg i markløft å forbedret sine personlige rekorder med +7,5 kg i knebøy og benkpress, samt hele +12,5 kg i markløft.

Dette sikret henne bronsen sammenlagt, og det holdt til 3.plass i hver av de individuelle øvelsene.

(kilde: Styrkeloft.no)

Flere skal i ilden Torsdag 11/04

Torsdag 11/04 klokken 10:00 skal to til av våre sterkeste damer i aksjon, Marte Elverum i -72 kg og Inger Johanne Ruud i -84 kg. Oversikt og livestream finnes HER.

Fitnessbloggen snakket med Marte før EM, les intervjuet HER.

Da gjenstår det bare bare å ønske dagens løftere lykke til, og vi følger spent med! 

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.