HANNIBAL FOR KING – legenden kommer til Norge!

Legenden kommer endelig til Norge! Få med deg årets calisthenics-workshop.

hannibalforking

Den aller største legenden innenfor egenvektstrening/Calisthenics, Hannibal for King, kommer til Norge for å holde workshops! Det blir arrangert workshop i Oslo, Tønsberg og Kristiansand.

4. -10. mai kommer legenden som har inspirert og gjort så mange rundt om i verden målløs med sine ekstreme kroppsvektsøvelser. Ønsker du å delta på workshop med «HANNIBAL FOR KING» følg linken under og bestill plassen din. Det er begrenset med plass så vær RASKT ute.

  • 6 Mai i Tønsberg – Crossfit Tønsberg
  • 8 Mai i Kristiansand – Agder Parkour
  • 9 og 10 Mai i Oslo – Optimal-Trening, fra Kl 12 – 16

Gå inn HER for å bestille plass!

Gutta som har gjort dette eksklusive besøket mulig er Ahmed og Sander fra Team Physix. Du har kanskje sett de i deres egen dokumentarserie på NRKpuls.

LES OGSÅ – Bli kjent med Team Physix – Norges råeste street workout-lag

Om du ikke helt vet hvem Hannibal er så bør du se videoen under!

Dette er Hannibal

Hannibal har en en rå fysikk og den er bygd opp av kun trening med egenvekt.
I 20 år har han trent rundt om i parker i New York. Hannibal selv, er vokst opp og bor I den tøffeste delen i New York, Jamaica Queens. Aktivitetstilbudene var ikke mange når han vokste opp og er fortsatt ikke noe særlig å skryte av, så de som trener i dette området, trener stort sett i parkene som er der. Hannibal ble introdusert for egenvektstreningen igjennom broren. Storebroren hadde sittet inne i 4 år. Når han kom ut og hjem til familien, begynte han å vekke Hannibal grytidlig hver morgen for å “hit the bars”. Han har innrømt at det var tungt i starten, men han ga seg ikke og lot treningen “vokse på seg”. Det, dette endte med er at han nå er i parken 2-3 ganger hver dag og trener ca. 1-2 timer om gangen. Han teller ikke set(serier) han trener på tid. Han har en fast rutine som han kaller “around the world” som går ut på pull ups, dips og push ups. Dette er 1 runde og denne runden kjører han om og om igjen til tiden er over. – Fra AFPT.

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.