– Påstår Herbalife lurer folk

Ikke la deg bli lurt av Herbalife-produktene.

hm

Herbalife tiltrekker seg mennesker uten nevneverdige forkunnskaper. Disse blir lokket med på kurs hvor de nærmest blir hjernevasket til å tro at produktene de selger inneholder en magisk formel av ingredienser med ekstremt høy kvalitet. Er dette virkelig tilfelle?

Jeg har tidligere uttalt meg kritisk til både produktkvalitet og prisen på flere av Herbalife sine produkter.

En sammenligning i omega-3

Activate Omega3
– Pris: 99.- (10 bokser koster 590)
– Fra dypvannsfisk utenfor Peru
– 60% lavere innhold av dioksiner, pcb, etc enn kravet fra EU
– 18 % EPA
– 12 % DHA
– Ikke fra fiskeleveren
– En boks inneholder 120 kapsler à 1g

Herbalife Omega3
– 298.-
– Fra dypvannsfisk
– Ikke oppgitt nivå av dioksiner, pcb og tungmetaller
– EPA ikke oppgitt
– DHA ikke oppgitt
– Ikke fra fiskeleveren
– En boks inneholder 90 kapsler à 0,5g

Kvalitet

Det viktigste ved et omega-3 produkt er innholdet av EPA og DHA. Av en eller annen grunn har Herbalife valgt å ikke gå ut med denne vitale informasjonen. Hvorfor? Begge produkt er fra dypvannsfisk.

Førstnevnte produkt produseres av en av de ledende aktørene i markedet for høykvalitets-omega3. Men, i og med at begge produkt kommer fra dypvannsfisk kan man ta utgangspunkt i at de er relativt lite forurenset.

Produenten for Activate tester sin omega-3 for harksning flere ganger under produksjonsprosessen, både i Peru og når produktene er fremme i Norge. Dette sikrer oss forbrukere at kvaliteten er identisk med etiketten på boksen. Herbalife gir ingen informasjon utover det lille man kan finne på boksen.

Og prisen…?

Herbalife omega-3 koster 3,31 pr 500mg kapsel. Activate Omega-3 koster 0,825 pr 1g kapsel. Totalt sett så er faktisk Herbalife sin Omega-3 6 ganger så dyr! Hvordan kan man forklare dette?

Det finner du ut ved å høre på DENNE videoen (ekstern link). Et typisk argument blant de indoktrinerte selgerne til Herbalife er at produktene deres er så mye bedre. Her har jeg på en oversiktlig og objektiv måte visst at dette ikke er tilfelle.

Oppsummering

Det er grunn til å stille spørsmålstegn med hvorfor Herbalife unnlater å oppgi vital informasjon om omega-3 produktet sitt. Man kan jo bare anta at det er på grunn av kvaliteten.

Det er i alle fall liten tvil om at produktet er svært dyrt, og at kvaliteten heller ikke er i samsvar med pris.

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.