Ingredienser
- 30g havremel
- 15-20g proteinpulver med vaniljesmak
- 20g sukrinmelis
- 50g naturlig peanøttsmør, creamy
- 15g cocosa extra virgin
- 1 ss honning
Sjokoladefyll
- 40g sukkerfri sjokolade
- 5g kokosmør (kokosolje kan også brukes)
Fremgangsmåte
1. Før du begynner med selve proteinbaren er det lurt å smelte sjokoladen sammen med kokossmøret over et vannbad, la det stå å smelte mens du lager resten.
2. Bland alle ingrediensene som skal i proteinbaren i ei skål og bland godt sammen, det skal være en tykk røre. Jeg anbefaler å dekke en liten boks med plastfolie, og presse deigen ned i boksen med plastfolien. Da vil det være mye enklere å få opp proteinbarene.
3. Når du har pressen deigen ned i boksen kan du helle over den smeltede sjokoladen. Sett boksen i kjøleskapet til sjokoladen er stiv. Når sjokoladen er stiv er proteinbarene klare til å nytes. Denne oppskriften gir 3 smakfulle proteinbarer.
4. Oppbevares kjølig.
Velbekomme!