John gikk ned 17 kilo ved å bare spise mat fra McDonalds. Finn ut hvordan det var mulig

Det er valgene som gjør oss overvektige. Det er ikke McDonalds.

Inspirert av filmen Super Size Me, bestemte naturfaglærer John seg for å kun spise McDonalds mat i 3 måneder. Ved hjelp av elevene fikk han satt opp et kosthold bestående av cirka 2000 kcal, samtidig som karbohydrater, fett og protein var innenfor det anbefalte.

John kunne selvsagt nøyd seg med å spise kyllingsalat 3-4 ganger om dagen i 90 dager, men det var ikke poenget med eksperimentet. John ville se hvordan kroppen hans ble påvirket av hamburgere, iskrem, muffins, og alt det andre McDonalds selger. Noe salat ble det selvsagt også. I tillegg til gikk han 45 minutter daglig.

Resultatet? Etter 90 dager hadde John gått ned 17 kilo. Kolesterolverdiene var også bedre.

Det vi kan lære av denne historien er at det viktigste er hvor mye vi spiser. Vi bør selvsagt tenke litt over hva vi velger å pakke i munnen, men det blir feil å skylde på hamburgeren når vi er overvektige. Det er ikke matvarene som gjør oss overvektige, det er mengden som er det viktigste.

Så er det selvsagt også sånn at et usunt kosthold metter mindre og kanskje får deg til å spise mer. Men det blir en annen sak.

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.