Kostholdskonferansen 2013 [video]

LHL har så lang publisert 6 videoer fra konferansen. Disse anbefales til alle som er interessert i å lære mer om kostholdets betydning for helsen vår.

Hva vet vi egentlig om effekten av fett og karbohydrater på helsen vår? I samarbeid med Universitetet i Oslo holdt LHL i slutten av januar en konferanse om kosthold, og sammenhengen mellom det vi spiser og utviklingen av hjerte- karsykdom.

Bakgrunnen for konferansen er den kostdebatten som har pågått de siste 10 årene i Norge, hvor sammensetningen av fett og karbohydrater har vært et sentralt tema. 

Birger Svihus: Hvilken rolle har karbohydrater i kostholdet?

Dag S. Thelle: Ernæringspolitikk og hjerte- og karsykdommenes epidemiologi i Norge

Uffe Ravnskov: The cholesterol campaign and its misleading dietary advices

Guro Valen: Inflammasjon som den underliggende forklaringen på hjerte- og karsykdom

Fedon Lindberg: Individualisering av kostholdsråd

Fedon Lindberg: Ikke bare slankere, men friskere – middelhavskost og hjerte- og karsykdom

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.