Norsk Kylling tilbakekaller flere produkter

For andre gang på tre måneder på må Norsk Kylling trekke tilbake kylling-produkter.

kylling

Etter undersøkelser hos Norsk Kylling er det avdekket manglende prøvetaking av varmebehandlede grillprodukter ved best-før dato. Senest i forrige uke har Mattilsynet gjennomført testing av flere produkter, men uten å finne avvik i forhold til regelverket, skriver Reitangruppen i en pressemelding.

Dette gjelder alle grillede, stekte og varmebehandlede produkter fra Kløver, Kløverkylling, Solvinge, Stolte Hane og Godt Kjøp. Det gjelder ikke grillede, stekte og varmebehandlede pølser og pålegg.

Truet med produksjonsstopp tidligere

Mattilsynet har tidligere truet med å stenge produksjonen ved fabrikken på grunn av de dårlige hygieneforholdene. fjor ble det funnet listeriabakterier i kylling fra den Rema-eide kyllingprodusenten på Støren i Sør-Trøndelag. Men til tross for at Norsk Kylling fikk klar beskjed fra Mattilsynet om at godkjenningen for produksjonen ville bli trukket om de ikke skjerpet seg, har de ikke enda klart å rydde opp.

Reitangrupper opplyser om at alle kunder vil få pengene tilbake eller en ny vare ved å kontakte butikken de handlet varen i.

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.