Norway Open Transformation 2015 – Bli med og vinn flotte premier!

Arrangørene av høstens største sportsfestival, Norway Open Sportsfestival, arrangerer i år en stor transformasjonskonkurranse, hvor du kan bli med å konkurrere om flotte premier!

FIT LOGO

De fleste som er litt fitness- og treningsinteressert kjenner til våren og høstens konkurranser i fitness og kroppsbygging. Nå går vi inn i høstsesongen hvor bl.a. Norway Open Sportsfestival arrangeres – etter stor suksess fra arrangementet i 2014.

I år satser arrangørene, Jon Klasbu og Soran Rashid, enda større og lanserer derfor i år en stor konkurranse i forkant av årets festival.

«Norway Open Transformation»

Guttene forteller at arrangementet i 2014 ble omtrent slik de planla og ønsket å få til. d

– Det ble avsluttet med en positiv opplevelse for de som var med oss, både atleter, utstillere, sponsorer og publikum har gitt tilbakemeldinger om et bra arrangement og det var i grunn målet, så derfor kjører vi på også i år og satser på enda bredere marked og enda mer suksess med Norway Open, en ca 30% økning på de fleste nivåer er planen for året. So be there!

De arrangerer en transformasjonskonkurranse med massevis av flotte premier!

– Vi forsøker å tenke litt på nye måter å få enda flere interessert i sporten vår, så dette er ikke myntet på fitness-utøvere men litt mer fra litt «utrent», eller ute av form, til «sommerform», kan vel være beskrivende for utøvere her vil jeg mene. En litt mer lavterskel, morsom og godt premiert konkurranse der alle kan delta, altså uten noen form for erfaringer med konkurranser eller å ha stilt opp i tilsvarende tidligere. Vi ønsker med dette at det skal være en sporty ”transformasjon” – altså er målet en estetisk og sporty kropp med godt synlige resultater fra start til mål, da vinnerne til slutt vil kåres av en erfaren jury.

– Vinnerne av konkurransen vil få flotte premier fra vår hovedsponsor Gymgrossisten og SixDeuce, men også ekstra oppmerksomhet i media. Akkurat hva og verdi på premien vil annonseres veldig snart.

Slik melder du deg på 

Er du interessert i å bli med på denne konkurransen så kan du sende en e-post til [email protected] der du legger ved ferske foto av seg selv og sin nåværende form, det må da være med typisk dagens avis for å vise at bildene er nye. Jentene skal ha på seg bikini og gutta en boksershorts. Det ønskes også at man skriver et par ord om hvorfor du skal velges som en av ti deltagere.

Alle deltakere må dokumentere prosessen godt underveis, og må kunne vise til hva og hvordan de har kommet det resultatet de sitter igjen med ved å f.eks føre en åpen profil på f.eks facebook, blogg eller lignende slik at man kan følge prosessen.

– Dette skal gjennomføres på en sunn og fornuftig måte og det kreves faktisk at det gjøres med kombinasjon av sunt kosthold, trening og ikke minst også cardio/kondisjon, forteller arrangørene.

Hvem som helst kan melde seg på

Arrangørene forteller at alle kan søke om å være med i dette. Det vil være en utvalgsprosess der erfarne dommer og profiler fra div. treningsmiljøer vil plukke ut ti deltagere; fem mannlige og fem kvinnelige, som igjen vil få delta mot målet tre mnd frem i tid.

Menn oppfordres til å søke da de så langt har fått mange flere søknader fra kvinner.

Konkurransen starter 1. Mai så meld deg på nå!

Til slutt vil dommerne velge ut to vinnere som vil få sammen med mye heder og ære en rekke flotte premier til store verdier fra våre sponsorer Gymgrossisten og SixDeuce. Det vil også være en proff fotoshoot med i premien.

Alle som blir plukket ut til å være med vil også motta en stor og effektiv startpakke med produkter og nødvendige kosttilskudd osv fra våre sponsorer.

– Så alle som syntes dette høres kult ut, send søknad i dag til [email protected]. Du kan følge konkurransen på Norway Open’s facebooksider og også instagram og nettsider – så bli med! :)

Gå til Norwayopen.no for mer info.

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.