Om Fitnessbloggen

Fitnessbloggen er med over en million besøk i måneden Norges desidert største trenings- og kostholdsnettside, og ønsker å være det stedet hvor flest mulig finner den kunnskapen og inspirasjonen de trenger for å ta kontroll over sin egen kropp.

Vi brenner for å presentere en litt mer nyansert tilnærming til trening og kosthold enn den du finner ellers i mediene. Dette er bare starten! Engasjer deg, og vær med å skape et friskere, gladere og sterkere samfunn du også!

Skribenter og bidragsytere

Fitnessbloggen har pr i dag et bredt spekter av skribenter innenfor emner som periodisk faste, lavkarbo, styrketrening, kondisjonstrening, sportsernæring mm. For å kunne delta i den pågående trening- og kostholdsdebatten er det viktig å verdsette nyansene. Vi har så langt publisert 1567 artikler.

Har du spesialisert erfaring innenfor ditt felt, bra språk og ønsker å bidra til et sunnere samfunn? Kontakt oss

Espen Espelund

Espen Espelund

Espen Espelund tar seg av webutvikling, strategi og vekst på Fitnessbloggen. Han sørger for at informasjonen når ut til flest mulig, og at nettsiden er, og alltid skal være, langt fremme når det kommer til teknisk innovasjon.

Camilla

Camilla

Camilla har en mastergrad i molekylærbiologi og har hatt en stor interesse for trening og kosthold i over 10 år.

Veronica Dalsnes

Veronica Dalsnes

Veronica Dalsnes oppdaterer oss med korte nyhetssaker og intervjuer. Hun konkurrerer aktivt i Bikini Fitness og har en 2.plass fra NM (2013) og 4. plass fra Nordisk (2013) som sine beste plasseringer.

Linda Marie Stuhaug

Linda Marie Stuhaug

Linda Maria Stuhaug er utdannet personlig trener, og foruten trening, helse, og livsstil, så er formidling av sunn matglede viktig. Hun deler tips og oppskrifter for en sunnere hverdag på lindastuhaug.blogg.no.

Kris Gunnars

Kris Gunnars

Kris Gunnars er en amerikansk medisinstudent, personlig trener og spesielt interessert i sammenhengen kosthold og helse. Kris er kritisk til mye av det myndighetene mener er etablert kunnskap, og ønsker gjennom artikler på Authority Nutrition å belyse en del av dette.

Kjetil Åmdal

Kjetil Åmdal

Kjetil Åmdal er litt over middels interessert i trening og kosthold, og er opptatt av å gjøre disse tingene enklere og mer folkelige enn de fremstår i dag. Han forsøker iblant å bidra med tanker om ting som funker for han, og som han har følt på sin kropp.

Børge Fagerli

Børge Fagerli

Børge Fagerli er regnet som en av de mest kunnskapsrike innenfor kosthold og trening i Norge. Han har blant annet utviklet myoreps, Health&Fitness og Biorytmedietten. Børge driver nettsiden borgefagerli.no

Eirik Sandvik

Eirik Sandvik

Eirik Sandvik er en av Norges aller beste coacher innenfor skadeforebyggende og prestasjonsfremmende trening. Eirik er også en flittig skribent, og har skrevet blant annet for MyRevolution og T-Nation. Vil du vite mer om Eirik, anbefaler vi deg å sjekke ut nettsiden hans.

Jan Mesicek

Jan Mesicek

Jan Mesicek var en av initiativtakerne til foreningen Kostreform for bedre helse, og driver og eier bokforlaget Lille Måne som spesialiserer seg på kostholds- og treningsbøker.

Ine Larsen

Ine Larsen

Ine M. Larsen er utdannet kokk og studerer ernæringsfysiologi. Hun fokuserer på variert mat hvor det meste er laget fra bunnen av. Ine driver bloggen Frøken Larsens Fristelser hvor du kan finne flere deilige oppskrifter.

Juma Iraki

Juma Iraki

Juma Iraki er utdannet personlig trener og har en bachelorgrad i ernæringsfysiologi. Til daglig driver Juma foretaket Iraki Nutrition. Han er også fagansvarlig og foreleser i ernæring hos Akademiet for personlig trening (AFPT). I tillegg er han fagansvarlig i ernæring hos Optimal trening i Oslo og jobber også som konsulent for Proteinfabrikken.

Solveig Staurland

Solveig Staurland

Solveig Haga Staurland utdannet ernæringsfysiolog med en mastergrad i Health and Nutrition. Solveig har også en bachelor i biokjemi/ernæring fra NTNU og holder nå på med personlig-trener utdannelse ved AFPT i Stavanger.

Tor-Martin Tangen

Tor-Martin Tangen

Tor-Martin Tangen er utdannet personlig trener og har tidligere jobbet for Elixia. Han er genuint interessert i trening og spesielt det å ha kroppskontroll. Dette gjelder alt fra håndstående til vektløfting.

Fredrik Gyllensten

Fredrik Gyllensten

Fredrik Gyllensten er utdannet Personlig Trener ved Active Education. Han jobber nå som Performance Coach ved Magnat Performance Center på Skøyen i Oslo. Han er også aktiv utøver i Olympisk Vektløfting, og driver nettsiden Fredarn.com. Fredrik kan kontaktes på [email protected] .

Tore Austad

Tore Austad

Tore Austad (27) har jobbet som Personlig Trener i Elixia siden august 2011 og har siden den gang hjulpet et mangfold mennesker å nå sine mål. Tore har en unik entusiasme for kosthold og trening som smitter over på hans klienter. Han driver også nettstedet toreaustad.com.

Simen Kristoffersen

Simen Kristoffersen

Simen Kristoffersen er utdannet lærer og studerer nå bevegelsesvitenskap ved NTNU. Når han ikke skriver for Fitnessbloggen prøver han å løfte tunge ting og å fylle opp middagstallerkenen med mest mulig grønnsaker.

Eirik S

Eirik S

Eirik S er moderator på vårt kjære forum, men har nå også debutert som skribent. Hans store interesse er styrkeløft og artiklene hans vil følgelig være farget av hans store lidenskap.

Martin Hanstvedt

Martin Hanstvedt

Martin Hanstvedt er manuellterapeut (fysioterapeut med Master i Musculoskeletal Physiotherapy ved University of Queensland, Australia). I tillegg til fotball er han spesielt opptatt av skadeforebyggende og prestasjonsfremmende trening, noe han også blogger om på sin nettside martinhanstvedt.com.

Jc Deen

Jc Deen

JC Deen (25) er en fitness-ekspert fra Nashville, Tenessee. Han driver nettstedet JCDFitness, og har blant annet skrevet artikler for Alan Aragon Research Review (AARR), Bodybuilding.com og Wannabebig.com

Tomas Fjeldberg

Tomas Fjeldberg

Tomas Fjeldberg har en bachelor i idrettsvitenskap, er foreleser for AFPT og er prestasjonstrener for Magnat Performance Center. Sjekk ut nettsiden hans Prestasjonstrener.com for flere spennende artikler.

Mette Haugen

Mette Haugen

Mette Haugen har fulgt Fitnessbloggen siden dens spede begynnelse, og har etter hvert også våget seg til å skrive artikler om det hun brenner mest for – trening, kosthold og helse.

Ole Kristian Haug

Ole Kristian Haug

Ole Kristian Haug (23) har en Bachelor i idrett, fysisk aktivitet og helse fra Høgskolen i Sogn og Fjordane. Han jobber fulltid som personlig trener på Elixia Kokstad og har også foredrag for personlige trenere. Ole driver nettsiden Probasic.

Mona Haugen-Kind

Mona Haugen-Kind

Mona Haugen-Kind er kostholdsveileder, veileder i optimal trening og ernæring, mamma, styrketrenings-frelst og selverklært vinguru. Hun tar for tiden utdanningen Psykisk Helsearbeid da dette med kosthold er sterkt tilknyttet psyken. Sjekk ut nettsiden hennes for mer trening, kostholds- og vintips!

Christer Dehlin

Christer Dehlin

Christer Dehlin (42) er utdannet personlig trener ved NIH, og er Westside Barbell-sertifisert styrkecoach. Han jobber som personlig trener ved Sats Storo. På 80- og 90-tallet trente han Wado ryu-karate, og var instruktør i halvparten av de årene. I tillegg til Fitnessbloggen har han også bidratt med artikler til Styrkecoach.no.

Pål Jåbekk

Pål Jåbekk

Pål Jåbekk har en mastergrad i Idrettsvitenskap med fordypning i Fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøgskole. Han spesialiserte seg i løpet av utdanningen på karbohydratrestriksjon og livsstilsbehandling av overvekt og sykdom, og er over middels opptatt av vitenskap og helse. Sjekk ut bloggen hans for flere gode artikler.

Espen Nordhagen

Espen Nordhagen

Espen Nordhagen (27) holder til ved Lillehammer hvor han driver sitt eget gym, med coaching. Han har 5 års høyere utdanning og har blant annet studert Exercise and Sports Science ved Deakin University i Melbourne.

Nia Shanks

Nia Shanks

Nia Shanks er en respektert amerikansk styrkecoach, og har blant annet skrevet artikler for T-Muscle, Bodybuilding.com, og EliteFTS. Med sine 55kg har hun blant annet løftet 66kg i benkpress og 135kg i markløft. For flere gode artikler, sjekk nettsiden hennes NiaShanks.com.

Bret Contreras

Bret Contreras

Bret Contreras har en master fra ASU og en CSCS-sertifisering fra NSCA. Han studerer for tiden for å motta PhD i Sports Science fra SPRINZ. Les mer fra Bret på bretconteras.com, StrengthandConditioningResearch.com, eller GetGlutes.com.

Pia Seeberg

Pia Seeberg

Pia Seeberg, bedre kjent som PT-Pia, er personlig trener og jobber som journalist i ShapeUp. Hun er utdannet personlig trener gjennom Akademiet for personlig trening. Hun har også sertifisering i mental trening nivå 1 gjennom RAW Performance, og driver bloggen www.pt-pia.com.

Steinar Ekren

Steinar Ekren

Steinar Ekren er utdannet personlig trener med videreutdanning innen kroniske smerter og trening av idrettsutøvere (Afpt). Han eier studioet Melhus Personlig Trening utenfor Trondheim i tillegg til å være personlig trener på nett. Han er også en engasjert artikkelforfatter som har skrevet for blant annet Alan Aragon's Research Review, Trening.no, Healthy Living Heavy Lifting, Det Nye ShapeUp og nå også Fitnessbloggen!

James Wilson

James Wilson

James Wilson Begynte å bli interessert i anatomi og fysiologi helt siden han var liten. Istedenfor å leke fysiske spill med de andre barna ute så var han mest interessert i å være innendørs og lese bøker om den menneskekroppen. Han var ikke genetisk begavet i den fysiske fronten men gjennom hardt arbeid og dedikasjon ble han relativ god i idretter som basketball og etterhvert boksing. Etterhvert fant han ut at han ville vokse for å bli stor og sterk som de andre gutta i nabolaget. Han begynte med egenkroppstrening så gikk han etterhvert til vekter og maskiner. Hans store mål er nå å løfte 220 kg i markløft. Han jobber som fysioterapeut med hovedkompetanse innen både ortopedi og kirurgi.

Helene Drage

Helene Drage

Helene Drage er en ivrig blogger som de siste to årene gått ned 60 kg! Hun er lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre til et lettere og sunnere liv, både fysisk og psykisk, samtidig som hun jobber for å bli den beste versjonen av seg selv. Samtidig ønsker hun å gi det ærlige bildet om overvekt og vektnedgang siden dette ikke er så enkelt som mange tror.

Tommy Lande

Tommy Lande

Tommy Lande studerer osteopati ved NHCK og er på tredjeåret. I tillegg jobber han som personlig trener for Optimal Trening og som muskelterapeut på Lørenklinikken. Tommy er spesielt interessert i skadeforebyggende trening. Det kan du lese mer om på Prehabtrening.

Silje Mariela

Silje Mariela

Silje Mariela har over 6 års erfaring som trener og liker å holde seg oppdatert og lære fra de beste. Hun har utdannelse fra Norges idrettshøyskole, er utdannet styrkecoach, har biosignatur fra PoliquinEducation og kostholdsutdannelse fra Pesicion Nutrition. Silje driver nettsiden SiljeMariela.

Kristine Weber

Kristine Weber

Kristine Weber er norsk og nordisk mester i bodyfitness. Driver bloggen Kriweb hvor hun skriver om trening og et sunt kosthold. Har gitt ut 2 hefter med sunne desserter og mattips. Hun vektlegger en individuell tilnærming til målet - hvor man skal ha tro på seg selv

Armi Legge

Armi Legge

Armi Legge driver Imprüvism, en nettside som bruker forskning for å helpe folk å bli sprekere, sunnere, mer produktive, og bli bedre på kritisk tenkning.

Martin Berkhan

Martin Berkhan

Martin Berkhan er en 29 år gammel svenske, kanskje best kjent for periodisk faste-protokollen Leangains. Martin jobber som personlig trener, ernæringskonsulent og frilansjournalist. Sjekk ut Leangains for mer informasjon.

Mike Samuels

Mike Samuels

Mike Samuels fra England er PT og coach, og driver nettstedet Healthy Living Healthy Lifting.

Eirik Førlie

Eirik Førlie

Eirik Førlie (22) driver treningsstudioet Undisputed Training Center i Drammen hvor han hjelper alt fra idrettsutøvere til den vanlige mosjonisten. Eirik er utdannet corrective exercixe spesialist fra NASM og high school strength & conditiniong fra IYCA og driver nettsiden EirikForlie.com.

Oda Vår Arnesen

Oda Vår Arnesen

Oda Vår Arnesen er 21 år og fra Arendal, men bor nå i Sandnes. Hun har som mål å stille i bikini fitness høsten 2014, og blogger om hvordan det er å ha diabetes i en aktiv hverdag. Sjekk ut bloggen hennes på odavaar.com.

Nora Mathisen

Nora Mathisen

Nora Mathisen (23) er kanskje bedre kjent som Fitnessnora gjennom bloggen sin FitnessNora. Nora har troen på at trening og riktig kosthold kan føre til et bedre, lengre og lykkeligere liv. Gjennom bloggen sin prøver hun å spre dette budskapet.

Stine Malvik

Stine Malvik

Stine Malvik er utdannet klinisk ernæringsfysiolog ved Universitetet i Oslo. Hun driver nettsiden mat-helse.no, hvor hun poster ernæringsinformasjon og oppskrifter. "Alt med måte" og den gyldne middelvei er viktige prinsipper for henne, sunn mat skal være godt og enkelt.

Marianne Jensen

Marianne Jensen

Marianne Jensen (21) er en sporty jente og har vært aktiv innen ridning siden hun var 11. Da hun i 2008 meldte seg inn på treningsstudio, ble hun for alvor interessert i trening. Målet med treningen er en sunn og frisk kropp med masse overskudd.

Examine

Examine

Sjekk ut Examine for flere informative artikler.

Anne Marie Hveding

Anne Marie Hveding

Anne Marie Hveding går andreåret på en bachelor i ernæringsfysiologi og er ved siden av studiene leder for Oslo Styrkeløftklubb, hvor hun også er aktiv og har drevet med styrkeløft siden 2010. Besøk bloggen hennes for flere spennende saker.

Benedicte Engen

Benedicte Engen

Benedicte Engen er 22 år og er blant annet sertifisert CrossFit Trainer Level 1, sertifisert Kettlebellsinstruktør og sertifisert Yogainstruktør. Sjekk bloggen hennes for flere spennende saker og oppskriftstips.

Lars Kvanum

Lars Kvanum

Lars Kvanum er (etter egen beskrivelse) en gammel gubbe på 40 som trener og spiser sunt. Ingen relevant utdannelse, men liker å gjøre god mat akkurat passe sunn og lettvint. Ved siden av å ha mange meninger så gråblogger han også på Matformannfolk. Her forsøker han å komme med gode oppskrifter på både sunn og usunn mat. Dersom det ikke smaker godt blir det ikke skrevet om!

Martin Norum

Martin Norum

Martin Norum er faglig ansvarlig i Akademiet for personlig trening, er personlig trener og skribent, og brukes ellers mye i norske medier.

Fedon Lindberg

Fedon Lindberg

Dr. Lindberg har i løpet av sin karriere opparbeidet seg en solid erfaring med hvordan mat og ernæring kan brukes som effektiv medisin ved behandling av overvekt/diabetes og andre livsstilsrelaterte sykdommer.

Lin Olderøien Elvegård

Lin Olderøien Elvegård

Lin Olderøien Elvegård er filosof, gestalterapeut og coach. Hun er doktorgradsstipendiat ved Trondheim Økonomiske høgskole og driver egen praksis hvor hun coacher enkeltpersoner og bedrifter. Lin har spesielt mye erfaring med spiseforstyrrelser og selvskading. Hun har tidligere vært aktiv innen flere idretter og jobbet som både instruktør og veileder på treningsstudio. Hun debuterte i 2012 i Athletic Fitness.

Mariann Unhjem Wiik

Mariann Unhjem Wiik

Mariann Unhjem Wiik er utdannet bioingeniør og bygger for tiden på med en master i genetisk veiledning ved universitetet i Bergen. Mariann har drevet aktivt med idrett i over 14 år, og fikk for alvor opp øynene for styrketrening da hun la fotballskoene på hylla for fire år siden.

John Martin Fredriksen

John Martin Fredriksen

John Martin Fredriken er utdannet personlig trener gjennom Akademiet for personlig trening, og jobber som personlig trener hos Stamina. Han er også en aktiv utøver i sporten styrkeløft.

Thomas Thoresen

Thomas Thoresen

Thomas Hjelde Thoresen (24) er en av Norges desidert beste athletic fitnessutøvere. Med første plass i både Oslo, Stavanger og i NM har han bevisst at han tilhører Norgestoppen. Thomas er ikke bare flink til å trene. Han er også en dyktig skribent. Sjekk ut bloggen hans.

Eivind Eliasson

Eivind Eliasson

Eivind Eliasson (25) er utdannet fysioterapeut og personlig trener. Han har konkurrert i styrkeløft, svømming og friidrett. Eivind bidrar også på nettsiden Frisk & Funksjonell.

Kesia Heichelmann

Kesia Heichelmann

Kesia Luise Heichelmann er personlig trener og nettcoach, og driver nettstedet Forte Training Systems. Hun er lidenskapelig opptatt av trening og kosthold, og spesialiserer seg på å gjøre kundene sine best; ikke bare til å løpe lengst eller løfte tyngst, men også til å takle fysiske og mentale utfordringer utenfor gymmen.

Menno Henselmans

Menno Henselmans

Menno Henselsmans har en akademisk tilnærming til faget og er opptatt av evidensbasert kunnskap. Han har allerede rukket å fått seg et navn, og bidrar blant annet jevnlig med artikler til Simplyshredded. Sjekk nettsiden hans for flere spennende saker.

Jørn Høibø

Jørn Høibø

Jørn Harald Høibø er styrkeløft- og benkpresstrener. Han er utdannet PT gjennom AFPT og konkurrerer aktivt i benkpress.

Espen B. Andersson

Espen B. Andersson

Espen B. Andersson er konkurrerende Athletic Fitness-utøver, og arbeider som PT-spesialist i SATS Norge avd. Hellerud, samt PT-på-nett.

Camilla Larsen

Camilla Larsen

Camilla Larsen (17) bidrar med oppskrifter og blogger til vanlig på camillall.blogg.no.

Oda Sofie Magnussen

Oda Sofie Magnussen

Oda Sofie jobber som Personlig Trener i Oslo og holder til i Fresh Fitness Ryen sine lokaler. Samtidig driver hun NettCoaching med fokus på å levere service på et personlig, trivselsfylt og målrettet plan. Trening og kostholdsveiledning designet for hvert enkeltmenneske, for vektnedgang, økt muskelmasse, og økt styrke eller hva enn bedret helse og økt treningsglede er for deg.

Henrik Aukland

Henrik Aukland

Henrik Aukland er personlig trener ved Elixia Kolbotn og utdannet NLP mental coach practioner og master via Paradigm Academy. Hovedfokus på trening og det mentale rundt det, ingenting kan gjennomføres 100% hvis hodet ikke er på plass. Facebooksiden til Henrik: https://www.facebook.com/pages/Henrik-Aukland-Personlig-trener-og-mental-coach/208741902645984

Jan-Øyvind Lorgen

Jan-Øyvind Lorgen

Jan-Øyvind Lorgen er utdannet lege ved UiO og jobber nå som fastlege ved Furubo legesenter. Han er spesielt interessert i essensielle næringsstoffer, antioksidanter, og hvordan man kan påvirke aldringsprosessen ved riktig ernæring. Sjekk ut siden hans for flere saker.

Anja Kristin Røv

Anja Kristin Røv

Anja Kristin Røv er en 25 år gammel fræna-jente som debuterte i bodyfitness under Sandefjord Open i 2010, der hun havnet på en imponerende 3.plass.

Tor André Sandum

Tor André Sandum

Tor André Sandum har en bachelorgrad i Idrettsvitenskap med Spesialisering i Fysisk Aktivitet og Helse fra Norges Idrettshøyskole. Tor André er sertifisert personlig trener og interesserer seg for styrketrening, utholdenhetstrening, ernæring og arbeidsfysiologisk testing. Gjennom sandumpt.no tilbys personlig trening, online coaching og kostholdsveiledning.

Natalie Totland

Natalie Totland

Natalie er utdannet PT og kostveileder fra akademiet for personlig trening. Natalie har spesialisert seg på muskelvekst og fettforbrenning, samt trening under og etter graviditet. Natalie ble kåret til årets personlige trener i EVO Fitness, både i 2014 og 2015. Sjekk ut Natalie på instagram - Natalie Totland

Ingrid-Anette Røkke

Ingrid-Anette Røkke

Ingrid-Anette er utdannet ernæringsfysiolog ved Bjørknes Høyskole i Oslo. Hun eier firmaet NutriFit som tar sikte på kostholdsveileding og kostkurs, samt helseklubben SuperSunn for barn. http://www.nutritionalfitness.org https://www.facebook.com/NutriFit.Arendal

Kim Gundersen

Kim Gundersen

Kim Gundersen er på landslaget i benkpress, er to ganger norgesmester i styrkeløft som junior og senior (2008), og fire ganger norgesmester i benkpress som senior (2008, 2010, 2011, 2013).

Joy Victoria

Joy Victoria

Joy Victoria er gjesteskribent hos http://jcdfitness.com, men driver også sin egen nettside: http://www.fitnessbaddies.com/ - Sjekk ut flere spennende saker fra dem begge.

Ingunn Eidså

Ingunn Eidså

Ingunn Eidså (20) studerer ernæring, mat og kultur ved UIA. Hun jobber som treningsveileder ved Fresh Fitness Kristiansand, mens hun samtidig utdanner seg som PT ved UIA. Hun har konkurrert i styrkeløft, og ønsker å bidra til å gjøre befolkningen sterkere, friskere og sunnere.

Therese Ødegaard

Therese Ødegaard

Utdannet personlig trening gjennom NIH i 2011, og har siden jobbet selvstendig som PT Etterutdannet som RehabTrainer og kostholdsveileder gjennom AFPT 2014 Aktiv bodyfitnessutøver siden 2010

Maria Foshaug

Maria Foshaug

Maria Foshaug er masterstudent ved NTNU, med bakgrunn fra 2. divisjon fotball i Tromsø. Hun har en stor interesse for variert trening og kosthold, og deler hverdagen på bloggen Trenfitness. De siste årene har hun drevet med styrketrening og er aktiv basketballspiller i regional 1. divisjon Midt-Norge, i tillegg til å være en av våre nyeste skribenter. Kontakt: [email protected]

Jordan Syatt

Jordan Syatt

Jordan Syatt driver nettstedet Syattfitness.com. Han er en 5x Verdensrekordholder i styrkeløft og Precision Nutrition og Westside Barbell sertifisert coach.

Cathrine Mortvedt

Cathrine Mortvedt

Cathrine G Mortvedt er utdannet lektor i idrettsvitenskap med spesialtfelt innenfor svangerskap og trening. Til daglig jobber hun som lektor i den videregående skolen og instruktør på Elixia. Hun har også skrevet en rekke treningsrelaterte artikler for ulike nettsider og bloggen sin.

Alfred Karlsen

Alfred Karlsen

Alfred Karlsen er fysioterapeut og har jobbet i privat praksis siden 2004. I 2008 startet han opp Feelgood Helse som han fortsatt driver sammen med sin samboer. Til daglig jobber han mye med idrettsutøvere, hverdagshelter og mennesker som ikke ønsker å stå i offentlige køer. For å bestille time kan du sende en mail til [email protected]

Mike Matthews

Mike Matthews

Mike Matthews er en bestselgende helse- og treningsforfatter som har et mål om å hjelpe menn og kvinne, unge som gamle, å oppnå drømmekroppen. Han driver nettsiden Muscle for Life.

Ståle Bjørkestøl

Ståle Bjørkestøl

Ståle Selnes Bjørkestøl er personlig trener på Elixia Bjørvika.

Aleksander Langåker

Aleksander Langåker

Aleksander Langåker jobber som styrkecoach på Bear Cave Treningssenter i Kristiansand. Der trener han en bredt spekter av idrettsutøvere og privatpersoner. Han har studert idrett ved universitet, og er utdannet Periodization - Strength and Conditioning Expert. Aleksander skriver også om idrett på Sone5.no

Caroline Sæterdal

Caroline Sæterdal

Caroline Sæterdal er mamma til to gutter, studerer for å bli førskolelærer og har i tillegg en 30 % stilling i butikk. Etter å ha født to barn og gått opp mange kilo, har hun nå gått ned cirka 40 kg til sammen og blitt en sunn og treningsglad jente som håper på å konkurrere i fitness til våren. Blogger ved www.figthtobefit.blogg.no

Siri Marstein

Siri Marstein

Siri Marstein (25) studerer psykologi og samfunnsøkonomi ved UiB. Utover generelt stor interesse for sunn og bærekraftig livsstil er hun spesielt opptatt av å sette familielivet på helsekartet.

André Midtby

André Midtby

André Midtby (21) er et av Norges største talenter i styrkeløft og kan blant annet vise til en 2.plass i benkpress og 4.plass sammenlagt fra VM (utstyrsfritt) som bestenoteringer. André jobber til vanlig som grafisk designer.

Even Opsal

Even Opsal

Even Opsal er en 24 år gammel bergenser og tidligere kroppsbygger. Med en stor og genuin interesse for idrett ble pumpen etter hvert litt nedprioritert for den allside treningsformen crossfit. Nå trener Even det han kaller for en slags "multitasking" mellom ulike idretter med mål om å komme seg i best mulig form.

Oda Marie Husbyn

Oda Marie Husbyn

Oda Marie Husbyn (23) er ei jente med stor interesse for ernæring, mat, trening og helse. Hun er utdannet ernæringsfysiolog ved høgskolen i Oslo og Akershus, og studerer nå bevegelsesvitenskap ved NTNU. Hun er interessert i hvordan mennesket er evolusjonsmessig tilpasset å leve, og tror dette er nøkkelen til god helse og et langt liv.

Ivan Hansen

Ivan Hansen

Ivan Hansen jobber og er utdannet som personlig trener. Med sunn livsstil i fokus er han genuint opptatt av trening og kosthold. Han har lang erfaring innenfor ulike kampsporter, og konkurrer aktivt innenfor mma. Holder for øyeblikket på å åpne kampsportsenter i Arna. For tips om trening og kosthold, følg Ivan på: facebook.com/PersonligTrenerIvan

Isabella Marthinsen

Isabella Marthinsen

Isabella Hanne Marthinsen (23) er sertifisert personlig trener, coach for MyRevolution, og aktiv blogger. Isabella brenner for å rydde opp i mytene som eksisterer, og sier hun vektlegger en sunn og balansert tilnærming til faget. Sjekk ut MyRevolution for flere kunnskapsrike artikler.

Charlotte Madelen Johansen

Charlotte Madelen Johansen

Charlotte Madelen Johansen er 21 år gammel student som elsker å bruke tid på å lage god og smakfull mat. Fritiden brukes på trening, venner, shopping og baking. Ta en titt på bloggen til Charlotte her: Charlotte Madelen

Sofia Storhaug

Sofia Storhaug

Sofia Storhaug er digitalansvarlig og journalist i Det Nye Shape Up.

Mark Young

Mark Young

Mark Young er regnet som en av de beste amerikanske coachene. Han driver nettstedet MarkYoungTrainingSystems og skriver blant annet for T-Nation, StrengthCoach og Muscle & Fitness.

Frederik Guttormsen

Frederik Guttormsen

Frederik har bedrevet forskjellige former for idrett og trening helt siden barndommen. I tillegg til å styrketrening, løping og sykling har han tidligere spilt golf, spilt tennis og seilet, trent kampsport og gått på ski. Frederik har tidligere jobbet som personlig trener i Elixia.

Roman Telezhnyak

Roman Telezhnyak

Utdannet spillprogrammerer med 3-årig Bachelor fra NITH. Spillentusiast siden tidlig barndom, men i tillegg er blitt interessert i trening, kosthold og livsstil i 2011 og drevet med det siden. Nylig oppdaget interessen for det mentale rundt trening og hverdagslivet.

Sebastian Petersen

Sebastian Petersen

Sebastian Petersen jobber som blogger, innkjøpsansvarlig og markedsfører hos Trendhim - livstilsblogg for menn.

Jakob Løvstad

Jakob Løvstad

Jakob Sverre Løvstad, også kjent som «the Striking Viking», er en MMA-utøver og forfatter. Han jobber også som coach og lederutvikler, og foreleser om hvordan man skaper et optimalt tankesett for å oppnå sine mål.

Sigvar Garfors

Sigvar Garfors

Sigvar Garfors er utdannet osteopat og personlig trener. Han er partner og webcoach i www.webcoaching.no og jobber til daglig som PT på Optimal Trening i Oslo. Han har erfaring med oppfølging av en rekke utøvere innen ulike grener, men jobber mest med klienter som vil bli sterkere, øke muskelmassen og redusere fettprosenten. Selv driver han aktivt med både styrkeløft og bodybuilding. Se www.sigvar.no for mer informasjon eller kontakt.

Bjorg-Elin Finstad

Bjorg-Elin Finstad

Bjørg-Elin Finstad er utdannet bioingeniør og har over 5 års erfaring fra legemiddelbransjen. I dag jobber hun som instruktør på sats og er medeier i Sunt Hjem.

Tonje Melheim Næss

Tonje Melheim Næss

Tonje er en glad jente født i 1989 og oppvokst på østkanten. Hennes mål er å jobbe mot å være en inspirasjon, en motivasjon og hele tiden være nysgjerrig og sulten på å lære mer. Hun jobber også med å finne sin balanse til en optimal hverdag, og hver dag kommer hun nærmere. Tonje har en bachelor i ernæring og er sertifisert både mental- og personlig trener.

Greg Nuckols

Greg Nuckols

Greg Nuckols er en amerikansk styrkeløfter med over 10 år med erfaring fra styrketrening. Han har en bachelorgrad i sportsvitenskap og jobber nå med en mastergrad i trening og ernæring.

Jacqueline Dahlstrøm

Jacqueline Dahlstrøm

Jacqueline Dahlstrøm er lidenskapelig interessert i trening og kosthold. Høsten 2012 tok hun denne interessen steget videre og debuterte i bodyfitness med gode resultater. Veien mot ny sceneopptreden kan du følge på bloggen hennes.

Katrine Johnsrud Larsåsen

Katrine Johnsrud Larsåsen

Katrine er en treningsglad jente fra Oslo. Hun studerer for tiden barnehagelærer-studie i Trondheim. Katrine driver bloggen katrine1989blog

Martin Hauge

Martin Hauge

Martin er kiropraktor på klinikken Behandling for alle.

Mari Thorshaug Fjell

Mari Thorshaug Fjell

Mari Thorshaug Fjell (23), studerer fysisk aktivitet og helse, og har tatt PT utdanning ved Norges idrettsakademi.

Mathilde Johnsen

Mathilde Johnsen

Mathilde Johnsen (19) er fra Mosjøen og som liten var hun en aktiv jente der hun både spilte fotball, danset og sang. På den tiden brydde hun seg lite om utseende eller vekt. Dette ble dermed "tatt igjen" da hun ble 18 år. Hun ble totalt bitt av fitnesshysteriet, og sprang til hun gråt. Kort tid etterpå ble jeg innlagt på NPS, et psykiatrisk senter for spiseforstyrrelser, og der hun var i 5 lange måneder. Nå, i tiden etterpå har hun blitt flinkere på å se hva som er viktig og hva som er mindre viktig. Hun ønsker å spre varsomhet til alle der ute som fortsatt tror at lykke handler om en tall på en vekt. Sjekk ut Mathildejohnsen @ instagram

Erik Arnesen

Erik Arnesen

Erik Arnesen har en mastergrad i samfunnsernæring. Til daglig jobber han som helsefaglig rådgiver i Landsforeningen for hjerte- og lungesyke (LHL). Erik driver bloggen Sunn Skepsis hvor han blogger om ernæringsrelatert forskning, vitenskap generelt og om kritisk tenkning. Blant temaene som tas opp er myter og pseudovitenskapelige helsepåstander, men også ernæringspolitikk og generelt matstoff. Målet er å bidra til økt allmenndannelse om kosthold og helse.

Simen Aaslund

Simen Aaslund

Simen Aaslund er utdannet Idrettsfysiolog fra HIL og Certified Strength and Conditiong Coach fra ISSA. Han eier og driver Elitegym på Gjøvik hvor de spesialiserer seg på prestasjonsutvikling av idrettsutøvere, samtidig som han jobber som idrettscoach for Webcoaching. Simen har jobbet med utøvere fra Tippeligaen, Postenligaen og forskjellige landslag. I tillegg foreleser han om utholdenhetstrening for AFPT. Simen kan nås på Facebook: https://www.facebook.com/coachsimenaaslund Eller Instagram: Simenraaslund

Nina Sortland

Nina Sortland

Nina Sortland (29) er utdannet grafisk designer og sammen med tre andre driver hun bloggen Wannabee.no.

Kine Borge-Skar Arntzen

Kine Borge-Skar Arntzen

Kine har 20 med salgs- og markedsføringsbakgrunn bak seg. Hun har jobbet i bransjer som telekom i Telenor, medisinsk utstyr i Johnson&Johnson og treningbransjen i ELIXIA. I ELIXIA har hun både jobbet med salg og salgsopplæring i tillegg til å ha vært daglig leder på et av selskapets senter. I tillegg til dette var hun også grunnlegger av kvinnetrening. no et nettsted som rettet seg mot kvinner og helse. Kine er i dag Markedsansvarlig hos AFPT.

Andreas Stokkeland

Andreas Stokkeland

Andreas Stokkeland studerer mot mastergrad i idrettsernæring. Han er også webcoach hos webcoaching.no og PT på Optimal Trening.

Tony Gentilcore

Tony Gentilcore

Tony Gentilcore (35) er sertifisert styrke og kondisjonsspesialist (CSCS) og er regnet som en av de beste coachene i USA. Han er også en av grunderne bak Cressey Performance. Utover det er Tony også en flittig skribent og har skrevet artikler for blant annet T-Nation, LiveStrong og Mens Health. Sjekk ut nettsiden hans for flere gode artikler.

Nina Schrøder

Nina Schrøder

Nina Schrøder er utdannet ernæringsfysiolog, og har jobbet som selvstendig næringsdrivende i Oslo Ernæring i 3 år. Hun har bred erfaring med allergier, intoleranser, og overvekt. Og beskriver gjerne seg selv som Ernæringspsykolog. I dag jobber hun som ernæringsfysiolog i Gendiet, som ser på koblinger mellom trening, kosthold og gener.

Lone Norås

Lone Norås

Lone Norås aktivt konkurrerende i Bikini Fitness og kan skilte med en 1.plass og overall fra Norway Open 2012 og 1.plass fra Nordisk samme år.

Alan Aragon

Alan Aragon

Alan Aragon har de beste karakterene fra både bachelor og master i ernæring og har over 18 års erfaring fra fitnessbransjen og står på lønningslisten til flere profilerte NHL og NBA lag. Alan driver nettsiden AlanAragon.com.

Vegard Foyn

Vegard Foyn

Vegard Foyn er 22 år gammel og kommer fra Stavanger. Våren 2011 avsluttet han bachelor i idrett, fysisk aktivitet og helse ved Høgskolen i Sogn og Fjordane. Han er utdannet treningsterapeut og personlig trener. Neste stopp er naprapathøgskolen i Sverige.

John Kiefer

John Kiefer

John Kiefer er en amerikansk trening- og kostholdsekspert som har bidratt med artikler i blader som Flex, Men's Fitness, Muscle&Fitness, Elitefts, osv. John driver driver nettsiden Athlete.io.

Anette Lien

Anette Lien

Anette Lien studerer journalistikk i London. Hun interesserer seg for trening, reising og musikk, og trives best på joggetur i Londons store parker.

Ronny Fyhn Hansen

Ronny Fyhn Hansen

Mosjonist med begynnende førtiårskrise, spinningsintruktør på StaminaHOT, og hobbyskribent på bloggen "Iskanten"

Margrethe Thuen

Margrethe Thuen

Margrethe er en 21 år gammel livsglad jente fra Bergen med enorm interesse for trening, kosthold og helse. Hun studerer Journalistikk ved UiB.

Madeleine Wessman

Madeleine Wessman

Madeleine Wessman har en Mastergrad i NLP, er personlig trener (NIH), ernæringskonsulent og forfatter av boken Overspising og 2 fingre til dessert. Hun eier treningsstudioet Ten4 Life Zenter, og har allsidig idrettslig bakgrunn med bl.a. 3 plass fra Nordisk i Athletic Fitness og var også Sveriges første kvinnelige marinejeger. Sjekk ut m88.no for flere artikler.

Martin Grunnfoss

Martin Grunnfoss

Martin Grunnfoss jobber som personlig trener på Stamina HOT Porsgrunn. Han har bachelorgrad i idrettsvitenskap fra NTNU, og er utdannet personlig trener fra NIH. Martin driver nettsiden sommerkroppen.no

Charlotte S. Karlsen

Charlotte S. Karlsen

Journalistikk- og folkehelsestudent i Bergen, med særlig interesse for variert trening og kjøkkeneksperimenter. Løper, er glad i raske fjellturer og det å føle meg sterk.

Thomas Formo

Thomas Formo

Thomas Formo er proff MMA utøver, deler av MMA Trondheim og styremedlem i Det Norske MMA Forbundet. Sjekk utt nettsiden hans www.thomasformo.com

Andrea R. Halsan

Andrea R. Halsan

Andrea Halsan Utdannet personlig trener gjennom Active Education og National Personal Training Institute og har studert grunnleggende ernæring ved Bjørknes høyskole. Jobber som PT og kostholdsveileder på CARE treningssenter, og driver i tillegg bloggen Artisticfitness.blogg.no

SuppVersity

SuppVersity

SuppVersity er en vitenskaplig blogg som drøfter studier relatert til trening og kosthold. Sjekk ut nettsiden SuppVersity.com for flere spennende artikler.

Emilie Møller-Olsen

Emilie Møller-Olsen

Emilie Møller-Olsen er en treningsglad jente på 19 år fra Fredrikstad. Hun debuterte i Athletic Fitness høsten 2012 med sterke plasseringer i NM og Nordisk mesterskap.

Layne Norton

Layne Norton

Layne Norton er en amerikansk forsker med en bachelor i biokjemi og en PhD i ernæringsfysiologi. Foruten sitt arbeid innen forskning har han både konkurrert i styrkeløft og kroppsbygging. For å lese flere gode artikler fra Layne, anbefaler vi nettsiden hans BioLayne.

Cecilie Gudmundsen

Cecilie Gudmundsen

Cecilie Gudmundsen har gått fra BMI-klassen: fedme, klasse III (ekstrem fedme) på BMI skalaen, lite trening og feil mat - til å ha normal BMI, trene fast og blitt veldig bevisst på kosthold. Cecilie er nå flink til å utfordre seg selv, gå ut av komfortsonen, og føler at sitt sprudlende vesen nå er kommet mye mer til syne enn som overvektig!

Tanya Tveit

Tanya Tveit

Tanya Tveit er fitnessutøver og aktiv blogger med sterke meninger. Sjekk ut siden til Tanya for flere usensurerte innlegg.

Martin Kornelius Lager

Martin Kornelius Lager

Martin Kornelius Lager har en bachelor i idrettsvitenskap fra NIH med fordypning i idrettsbiologi, er friidrettsutøver og prestasjonstrener for Magnat Performance Center. Sjekk ut nettsiden hans performanceblogg.com for flere spennende artikler

Roger Marcussen

Roger Marcussen

Roger Marcussen er utdannet personlig trener fra Universitet i Nordland og holder på med samme utdannelse ved AFPT i Stavanger. Roger er genuint opptatt av å hjelpe folk med å se alle mulighetene ved et sunt og balansert kosthold og trening.

Cecilie Lykke S. Danielsen

Cecilie Lykke S. Danielsen

Cecilie Lykke S. Danielsen er en treningsglad jente som spiller håndball for Flinkt Tønsberg og er over middels interessert i kosthold, trening, proteinkaffe, sunn bakst og treningsglede. Sjekk ut bloggen Lykkes Liv for flere spennende og interessante innlegg.

Peter Kihlman

Peter Kihlman

Peter Kihlman beskriver seg selv som en vandrende midtlivskrise, kamuflert som en lykkelig familiefar. Eller omvendt. Peter driver pappabloggen Pappahjerte.

Sven Henriksen

Sven Henriksen

Sven Henriksen er skuespiller, dramatiker og aktiv blogger

Lennart Krohn-Hansen og Anders Berget

Lennart Krohn-Hansen og Anders Berget

Lennart og Anders er fysioterapeuter, forfattere og kursholdere. De er nå på vei ut med boka Frisk Rygg: En praktisk guide til mindre smerter, sterkere rygg og atletisk holdning. Ta Friskhjultesten og finn ut hva som er viktigst for din rygg på ryggbok.no.

Harald Gjein

Harald Gjein

Harald Gjein er administrerende direktør i Mattilsynet.

Nils Lundgren

Nils Lundgren

Nils Martin Lundgren har 10 års erfaring med idrett, inkludert amerikansk fotball fra college. Han har også en Bachelor i Science of Exercise science (4år) og ble kåret til årets PT i Elixia 2013.

Janne Moland

Janne Moland

Janne Moland konkurrerer i Athletic Fitness og kan vise til flere NM-gull og sist nå også EM-gull i 2013 (klasseseier+overall). Janne sin personlige rekord i pullups er 41 (32 i konkurranse). Siden debuten i 2002 er hun fremdeles ubeseiret i AF.