Oppskrift på frisk og sukkerfri ostekake

Lag herlige porsjonsostekaker med denne sunne og enkle oppskriften.

ostekaka1

Denne ostekakeoppskriften holder til 4 porsjonsostekaker. Hver porsjon inneholder ca.155 kcal, 6 g fett, 10 g karbohydrater og 17 g proteiner. Dette skal være et sunnere alternativ til vanlig ostekake og den er ikke tilsatt sukker. Hvis man ønsker en søtere kake kan man tilsette sukrin gold.

Slik gjør du

Bunnen

25 g Nestlé Fitness frokostblanding

20 g smør

10 dråper Steviosa flytende søtningsmiddel

Det er akkurat som å lage vanlig ostekake, men med litt andre ingredienser. Du starter med å lage bunnen. Knus 25 g Fitness frokostblanding i en blender. Smelt smøret og bland det sammen med frokostblanding og Steviosa. Fordel blandingen på 4 glass og press fyllet godt ned i bunnen av glasset. Sett glassene i kjøleskapet mens du lager fyllet.

ostekakebunn

Fyllet

420 g Cottage Cheese

125 g Yoghurt Double Protein bringebær (eller annen smak om du ønsker)

1 dl Funlight Saft (bringebær eller annen ønsket smak)

1 ts Gelatin pulver

Kjør Cottage Chees og Yoghurt Double Protein i en blender, fyllet skal bli til en jevn krem. Når saft/gelatinet er kjølt ned blander du det sammen med Cottage Cheese/Yoghurt-blandingen. Fordel fyllet på de fire glassene og sett de inn i kjøleskapet.

ostemasse

Topping

2 dl Funlight Saft  (bringebær eller annen smak)

2 ts Gelatin pulver

Lag til 2 dl gelé av funlight saft. Fyllet til ostekaken må stå i kjøleskapet ca. to timer før du kan helle over geléen.

ostekaka2

Nyt med god samvittighet! :)

ostekakeinnhold

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.