Pavlok gir deg strøm og tar penger fra bankkontoen din om du ikke trener

Perfekt for folk som til nå har klart å snike seg unna.

pavlokprotolead

Det nye armbåndet Pavlok markedsføres som det aller første som faktisk forandrer vanene dine, og ikke bare måler hva du allerede gjør for å gi deg ubrukelige troféer og skrytepoeng. Med andre ord et steg videre fra tradisjonelle pulsklokker og aktivitetsarmbånd.

Armbåndet som er funnet opp av Maneesh Seti skal korrigere vanene dine både ved hjelp av positiv og negativ forsterkning. Blant måtene armbåndet kan «straffe deg» på finner man både elektriske støt i armen, eller at den tilhørende appen trekker penger direkte fra bankkontoen din, som du aldri ser igjen. Auch!

pavloksketches

Sethi som har funnet det opp er bloggeren som ble kjent etter at han i 2012 leide inn en dame fra Craigslist for å slå han i ansiktet hver gang han åpnet Facebook når han egentlig skulle jobbe. Prosjektet fikk mye fart i media den gangen og har vært noe av inspirasjonen for det nye armbåndet.

Pavlok-armbåndet har planlagt lanseringsdato senere i år, og firmaet til Sethi har så langt fått inn over 100.000 dollar i investeringer for å starte opp produksjonen, samt at de planlegger å hente inn resten av pengene via forhåndsbestillinger hos Kickstarter eller lignende.

Det skal forresten også være mulig å bruke armbåndet som en vekkerklokke… som du fort lærer at du ikke skal trykke snooze mer enn én gang på.

Kult konsept og vi er spent på å se hvor effektivt det virker… og litt skeptiske til å teste!

Les også:

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.