Her er noen vanvittig gode pannekaker å teste ut! Den glutenfrie melblandingen til Toro er ganske lav på kalorier, så denne anbefales å bruke i bakst. Inneholder er bare 202 kcal per 100 g – dvs ganske lite til å være mel!
Ingredienser
- 150 g Toro glutenfri lys melblanding
- 3-4 ss mager kesam/vaniljekesam
- 2 egg
- 1 dl melk/vann
- 1 raspet gulrot
- 2 ts kardemomme
- 2 ts kanel
- 2 dråper vaniljeessens
- Ønsket mengde sukrin
Fremgangsmåte
1. Bland alle ingrediensene sammen og rør godt sammen med stavmikser.
2. Tilsett mer mel hvis røra blir for tynn. Den skal være ganske tyktflytende!
3. Vi stekte pannekakene i Cocosa. Ettersom Cocosa er ganske kaloritett er det veldig greit at man trenger svært lite for å unngå at pannekakene blir brent.
4. Server med sukkerfritt syltetøy, sukrin eller peanøttsmør.
Vi fikk åtte pannekaker som vi delte på to personer, så innhold for fire stk er: 375 kcal, 15 g protein, 50 g karbohydrater og 10 g fett.
Håper det faller i smak, det syns i alle fall vi de gjorde! 😀
Foto: Erik Holsvik