Sett av helga 14-16 November for Superfinalen i street workout – Se de beste i verden!

Arrangementet du bør få med deg! Street workout-finale hvor du får se de beste i verden!

streetwo_ahmed

Helga 14-16 November braker det løs! Da arrangeres nemlig Superfinale i Street Workout hvor 17 land stiller med utøvere. Alle utøverene er de 3 beste fra sine nasjoner, så dette blir en gyllen mulighet til å se de beste i verden utføre street workout-rutiner.

Ikke helt sikker på hva Street workout går ut på? Sjekk ut denne knalltøffe videoen.

LES OGSÅ – Calisthenics – En sport hvor du bruker egen kroppsvekt som belastning

LES OGSÅ – Bli kjent med Team Physix – Norges råeste street workout-lag

Sett av datoen til årets kuleste arrangement

AFPT har den store gleden av å informere om at Team Physix og AFPT har inngått et samarbeid angående arrangering av Superfinalen i Streetworkout 2014. Team Physix vil bidra til markedsføring og informasjon rundt eventet i tillegg til å arrangere konkurranser der du kan vinne både billetter og mye annet. For deg betyr dette at du får det beste av to verdener og du har mye spennende å se frem til!

Arrangementet går over 3 dager

  • Fredag 14. November blir en street workout-dokumentaren RAISE UP: The World is Our Gym, som Team Physix har jobbet med vist på Viktoria kino kl 18.00.
  • Lørdag 15. November blir det en del aktiviteter som folk kan delta på. AFPT skriver også på sin nettside at de arrangerer Barnas dag der overskuddet går til Stiftelsen Sunne Barn.
  • Søndag 16. November er selve finalen i Street Workout. Kl: 12-16.00: Superfinale, og kl: 16-18.00: BodyWeightChallenge.
Billetter til dokumentaren og selve arrangementet finner du her: Kjøp billetter
Aktiviteter og finalen blir å foregå på Bærum idrettshall. Det er 500 plasser i hallen, så det gjelder å være raskt ute med å sikre seg billetter! 😀
Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.