Sitter du mye? Denne videoen kan endre din hverdag

Kunne du tenke deg å vinne en norskprodusert Varier Move stool? Kommenter på denne posten, så trekker vi en vinner den 30. mars.

Det har vært flere artikler i media de siste årene om hvor helsefarlig det er å sitte statisk hele dagen, og at kroppen rett og slett er skapt for bevegelse. Varier er et norsk møbelmerke som har jobbet med dette siden 1979. De selger nå stoler over hele verden med konseptet «Active Sitting» som grunnleggende filosofi.

Selv om det er bra å fokusere på det at vi må bevege oss mer og trene mer hver dag, så viser flere studier til at det faktisk ikke er nok. Det å trene en time hver dag er ikke nok til å motvirke de helseskadelige effektene av å sitte 6+ timer hver dag.

«Active Sitting»-konseptet promoterer bevegelse mens man sitter. Man sitter i en stilling som ikke belaster ryggen, trener kjernemuskulaturen, og de naturlige bevegelsene hjelper blodet å sirkulere rundt i kroppen. Økt blodsirkulasjon hjelper til å levere oksygen til hjernen og man er klarere og mer våken mens man jobber. Mange kjenner igjen følelsen av å bli groggy og sliten i hodet på slutten av arbeidsdagen.

Hvor mye sitter du på en vanlig dag? Kunne du tenke deg å vinne en norskprodusert Varier Move stool? Kommenter på denne posten, så trekker vi en vinner den 30. mars. :)

Vinneren ble Ann G. Gratulerer!

Premien er levert av Varier Furniture. Les mer om Active Sitting på nettsiden deres.

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.