Kampen for å bli «The fittest on earth» er i gang

Les mer om «CrossFit Games», og se videoer fra fjorårets konkurranse.

Usikker på hva Crossfit er? Les «CrossFit er ikke for pyser»

CrossFit kårer verdens sperkeste mann og kvinne!

Konkurransen «CrossFit Games» er nå i gang i sin første fase og er åpen for alle, føler du at dette er noe for deg bør du sjekke ut http://games.crossfit.com/

Første økt startet på torsdag og må være ferdig registert innen natt til mandag kl 02:00. Hvis du ikke er medlem i et CrossFit gym er det bare å filme økten din, så vil den bli dømt online.

Konkurransens oppdeling

  • Fase en: 22.feb – 25.mars «The Open» – en online konkurranse som er åpen for alle! Fredag 24/2 var det påmeldt over 50.000 stykker!
  • Fase to: 27.april – 27.mai «The Regionals» – de 60 beste mennene og 60 beste kvinnene fra hver av de 17 regionene i verden møtes for tre blodharde dager!
  • Fase tre: 13.juli – 15. juli «The Games – igjen er det de 60 beste som møtes (de tre vinnerene fra hver region), nå skal «THE FITTEST ON EARTH» kåres!

Det vil komme en litt lengre artikkel rundt «The Games» som vil inkludere intervjuer fra noen av de utøverene som kommer høyt opp i Norge, og kanskje litt filmer fra noen av øktene deres. I mellomtiden kan dere nyte de syke videoene fra fjorårets Games!

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.