Tidligere ekstremt overvektige John viser hva ekstremt vekttap gjør med huden

John viser deg hvordan kroppen ser ut etter ekstremt vekttap og kommer med et fantastisk motiverende budskap.

Johnutenklaer

Det er ingen hemmelighet at ekstremt vekttap fører til mye løs hud. Mange skammer seg over hvordan de ser ut og prøver å dekke seg til mest mulig.

John David Glaude lagde denne youtube-videoen for å vise hva ekstremt vekttap gjør med huden, og ikke minst selvtilliten.

«jeg er komfortabel med klær på» forteller han i videoen. «Jeg er ikke like komfortabel uten klær, så jeg bestemte meg for at siden jeg ikke er komfortabel uten klær, så ville jeg vise dere hvordan jeg ser ut, uten klær».

Med skjorte og bukse på ser John ut som hvilken som helst veltrente unge mann, men etterhvert som klærne forsvinner så viser han en kropp som kanskje ikke oppfattes som veldig perfekt likevel.

John avslutter med å fortelle følgende:

«Dette er åpenbart ikke ideelt.»

«Det jeg ville ha etter å ha mistet 72 kg er den perfekte kroppen, ikke sant? Men det er ikke tilfellet, og det er helt OK. Du burde ikke la løs hud eller noe som helst annet stoppe deg fra å strekke deg etter drømmene dine. Min drøm er å være lykkelig med huden min. Og jeg ER lykkelig, med løs hud og alt.»

Fantastisk motiverende og vi håper at denne videoen kan motivere andre som føler seg ukomfortabel i sin egen kropp!

LES OGSÅ – Denne fyren startet å trene fordi han var lei av å føle seg så sliten, treg og svak. Se nå. 

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.