Verdensmesteren i Bikini Fitness heter Christina Strøm Fjære [video]

Christina Strøm Fjære (24) var best av samtlige i Kiev og vant VM i Bikini Fitness.

christina2

Foto: Faksimile / Jorun Steine

Christina (24) har klart det hun i bare sin villeste fantasi kunne drømme om. Hun har vunnet verdensmesterskapet i Bikini Fitness. For rundt et år siden var det få som visste hvem hun var da hun hadde trening- og kostholdslogg på forumet vårt. Men da hun vant klassen sin på Norway Open og kom på 2. plass i overallen, var hun plutselig på alles lepper.

Det var begynnelsen på noe veldig stort: Seieren gjorde at hun fikk muligheten til å delta i det nordiske mesterskapet. Der tok hun skalpen av alle og vant både klassen sin og overall-tittelen. Og som om ikke det var nok, ble hun junior-verdensmester i Bikini Fitness like etterpå.

LES OGSÅ – Intervju med Christina før Norway Open 

Best av over 100 utøvere i Kiev

csf

Foto: Getbig

Verdensmesterskapet gikk denne gangen i Kiev, hovedstaden og den største byen i Ukraina. Med 27 stykker i klassen sin og 103 deltagere totalt, fordelt over 4 høydeklasser, og med et skyhøyt nivå, var det knyttet stor spenning til hva den tidligere junior-verdensmesteren kunne utrette. Hun gikk helt til topps. 

Til Dagbladet.no forteller Christina at dette er resultatet av mange års hard trening, uten at hun på noen som helst måte hadde forventet å vinne.

– Dette er noe jeg har jobbet for i flere og år, og jeg har jobbet utrolig hardt, men jeg hadde ikke trodd jeg skulle vinne.

– Trening er en del av livet mitt, og jeg er utrolig priviligert som kan holde på med det jeg setter høyest, sier Christina til Dagbladet

Vi gratulerer den nybakte verdensmesteren med gull og gleder oss til å se henne under Arnold Classic i oktober.

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.