Vinner av gratis PT-studie i USA, Bali, Sydney eller Norge

Se vinnerbidraget!

01CF4CDB.962E01A0

gostudyinsta

GoStudy Sport og Fitnessbloggen startet i april en konkurranse hvor du kunne vinne et PT-studie, med opphold, fly og alt du trenger. Det har kommet inn mengder med gode bidrag og det har absolutt ikke vært enkelt plukke ut vinneren. Vi valgte til slutt å trekke mellom de 5 beste bidragene. Vinnerbidraget gjør etter vår mening en god jobb med å vekke treningsmotivasjonen, og bildene som er sendt ved er herlige. Bra jobba!

Vinneren av gratis PT-studie ble Ida!

Hei! Mitt absolutt beste treningstips er:

Bruk naturen og tren ute! Vi legger kanskje ikke så godt merke til den, men bare ta en titt ut vinduet å se hvor ekstremt heldig vi er som bor her i Norge. Både høye fjell, skog, strender, fjorder, innsjøer og helt urørt natur som vi kan valse i. Jeg ser på meg selv som en positiv person som liker å se løsninger og setter pris på det jeg har, så sett pris på naturen, bruk den, og bruk den kroppen du har. :)

Selv trener jeg fotball og mye styrke å har derfor behov for et treningssenter, jeg er veldig opptatt og fascinert av menneskekroppen og syns det er gøy å se hvordan riktig mat og trening kan gjøre med kroppen. Men tross mye styrke, har jeg enkelte dager har jeg ekstra behov for å komme meg ut å lufte hodet og bruke stien istedet for mølla.

Trening for noen er kanskje et evig slit – for andre en livsnødvendighet, men uansett hvordan form du er i, kommer du deg ut vil du alltid få en fin opplevelse, enten alene eller sammen med noen. Samtidig som du får rørt kroppen og får hjertepumpa til å slå litt raskere kan du få LITT mer ut av akkurat dagen idag. Dra på en topptur å se en solnedgang, ta en sykkeltur på en ukjent vei, løp i skogen med kart og kompass, ta en kajakktur en fin sommerdag, ta ei heftig økt på langrennsski, ta intervalløkta opp og ned en sti i skogen i stedet for på mølla.

10261218_278904505618703_128939043_n

63f22a10f88811e2a8af22000a9f133c_7

b9926a52ca4311e2b4ef22000a1fbd4d_7

Da er det bare å gratulere, og ønske Ida lykke til som personlig trener!

Hvis du vil lese mer om PT-utannelse og hva GoStudy har å tilby så anbefaler vi å lese åpningsposten til konkurransen eller sjekke ut nettsiden deres.

Guide i egenmassasje

Guide i egenmassasje

Denne guiden i egenmassasje vil kunne holde skader og smerter på avstand, samtidig som du sparer flere tusenlapper på behandling hvert eneste år.